Huone

Hoitolan tilat

Hoitolassa on neljä n. 10 m2 huonetta, jotka on tarkoitettu suurille yli 20 kilon koirille tai useammalle koiralle sekä kaksi n. 6 m2 huonetta pienille koirille.

Kaikista huoneista on käynti omaan ulkotarhaan, joka on pienissä huoneissa kooltaan n. 20 m2 ja suurissa huoneissa n. 25-30 m2.

Hoitolarakennus on uudehko, nimenomaan koirahoitolaksi rakennettu rakennus. Rakennuksen suunnittelussa on huomioitu koirien tarpeet. Koirien tilojen lisäksi rakennuksessa on koirien pesupaikka, keittiö/toimistotila ja pieni varasto.

Hoitola on Vihdin kunnaneläinlääkärin tarkastama.

Hoitolalla on erillinen n. 200 m2 juoksutarha sekä omaa maata yli 10 hehtaaria ulkoilutusta varten, joten koiria voidaan omistajan niin halutessa ulkoiluttaa myös vapaana metsästyslain rajoitusten puitteissa.

Palvelut

Juoksutarha Normaalisti koirat saavat ulkoilla aina halutessaan omassa tarhassaan. Sen lisäksi koirat ulkoilutetaan kolmesti päivässä omistajan valinnan mukaan taluttimessa, juoksutarhassa tai vapaana.

Koirat ruokitaan kerran tai kahdesti päivässä joko hyvälaatuisella teollisella ruualla tai valmistamallamme kotiruualla. Haluttaessa koiralle voidaan tarjota omistajan mukanaan tuomaa ruokaa.

Huoneet ja ulkotarhat siivotaan päivittäin ja sen lisäksi aina tarvittaessa. Hoitoon sisältyy koirien perussiisteys ja tarvittaessa lääkitys hoidokin omilla lääkkeillä.

Sivua on viimeksi päivitetty 26.10.2014 10:18:12

Ajankohtaista